website translation

16 martie 2008

TORTULETE DIN BUDINCI

Ingrediente:

900ml. lapte,

100gr. biscuiti cu vanilie sfaramati ,

100gr. nuca de cocos,

100gr. biscuiti de cacao sfaramati ,

150gr. unt sau margarina,

120gr. zahar ,

1 plic budinca de ciocolata,

1 plic budinca de capsuni ,

1 plic budinca de vanilie.


Preparare:


Se prepara budincile (conform instructiunilor de pe plic) , in vase separate , apoi adugam si untul/margarina, omogenizam bine.


Vom avea trei creme diferit colorate:

- crema de ciocolata, in care vom adauga biscuitii de vanilie,

- crema de capsuni, in care vom adauga biscuitii de cacao,

- crema de vanilie, in care vom pune nuca de cocos.


Umezim un vas si turnam straturi successive din cele trei crème, dam la rece 30min. , apoi rasturnam si decoram dupa preferinta, cu glazura sau frisca.


Se poate face si in vase mai mici, portii individulale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
website translation
website translation