Ingrediente:
900ml. lapte,
100gr. biscuiti cu vanilie sfaramati ,
100gr. nuca de cocos,
100gr. biscuiti de cacao sfaramati ,
150gr. unt sau margarina,
120gr. zahar ,
1 plic budinca de ciocolata,
1 plic budinca de capsuni ,
1 plic budinca de vanilie.
Preparare:
Se prepara budincile (conform instructiunilor de pe plic) , in vase separate , apoi adugam si untul/margarina, omogenizam bine.
Vom avea trei creme diferit colorate:
- crema de ciocolata, in care vom adauga biscuitii de vanilie,
- crema de capsuni, in care vom adauga biscuitii de cacao,
- crema de vanilie, in care vom pune nuca de cocos.
Umezim un vas si turnam straturi successive din cele trei crème, dam la rece 30min. , apoi rasturnam si decoram dupa preferinta, cu glazura sau frisca.
Se poate face si in vase mai mici, portii individulale.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu