Ingrediente:
250ml cafea preparata mai slabuta,
6 linguri de zahar,
8 linguri de faina,
3-4 linguri margarina topita,
1/2 cana stafide,
1 cana mere(decojite) taiate cubulete ,
1 plic praf de copt,
esenta rom,vanilie, zahar farin ,zahar vanilat.
Preparare:
Se amesteca intr-un vas: faina , zaharul, cafeaua si praful de copt, pana se omogenizeaza. Apoi se adauga si margarina topita,trebuie sa arate ca o compozitie de chec.
Se unge o tava cu ulei, se tapeteaza cu faina si se toarna aluatul, se aseaza merele si stafidele ,distribuindu-se uniform pe toata suprafata.
Se da la cuptor pentru 20-25 min.
Se lasa sa se raceasca bine in tava apoi se pudreaza cu zahar farin amestecat cu zahar vanilat.
Este o prajitura simpla si care se face rapid!
Super buna prajitura, nici prea dulce, nici prea acrisoara :D
RăspundețiȘtergere