website translation

16 martie 2008

RULADA CU FOAIE DE NAPOLITANA SI CREMA CU NUCA DE COCOS














Ingrediente:

Pentru foaie:

2 foi de napolitane,

300g biscuiti simpli macinati,

100g zahar pudra,

2linguri cacao,

300-350 ml lapte fierbinte.

Pentru crema:

200g zahar pudra,

1 pachet unt,

100g nuca cocos.

Glazura:

200g ciocolata menaj,

1 lingura ulei.


Preparare:


Mai intai facem crema.

Se freaca untul spuma cu zaharul pudra,se adauga nuca de cocos,(eu am folosit nuca de cocos de culoare galbena)si se da la rece.


Preparare compozitie biscuiti:

Se amesteca biscuitii macinati cu zaharul,cacao,si laptele fierbinte ,pana se obtine o compozitie omogena.


Se intinde jumatate din amestecul de biscuiti cat este cald peste o foaie de napolitana si se pune apoi jumatate din crema de cocos si se ruleaza cu grija.

Se procedeaza la fel cu foaia, amestecul de biscuiti si crema de cocos ramasa.


Se face glazura pe baie de abur si se toarna peste rulade apoi se da la frigider. Se poate orna dupa imaginatia fiecaruia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
website translation
website translation