Ingrediente:
300g naut fiert,
200g orez fiert,
200g telina taiata marunt,
2 morcovi taiati marunt,
100-150g fasole verde fiarta,
3 cartofi fierti si razuiti,
100ml vin alb,
50g stafide inmuiate in apa calda,
4 linguri pesmet,
1 leg.patrunjel taiat marunt,
3-4 linguri ulei,
rozmarin,sare,piper.
Preparare:
Telina, morcovi si fasolea verde se calesc in 2 linguri de ulei,se adauga vinul,rozmarinul si lasam pe foc sa scada pana se evapora vinul si ramane fara lichid.Lasam sa se raceasca.
Se pun intr-un castron: orezul,nautul,cartofii, stafidele,2linguri pesmet,patrunjelul si amestecul de telina +morcavi+fasole verde.
Se amesteca si se potriveste de sare si piper.
Se unge un vas cu ulei se tapeteaza cu pesmet si se pune compozitia rezultata.
Se da la cuptor la foc porivit 30min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu