INGREDIENTE:
Aluat:
Aluat:
300gr. cartofi fierti si razuiti,
200-250gr. faina,
50g. gris,
30g. unt,
2 oua ,
1/2 lingurita praf de copt,
sare .
PREPARARE :
Se framanta foarte bine aluatul cu toate ingredientele, apoi se intinde o foaie cu sucitorul, pe planseta presarata cu faina.
Aluatul , l-am impartit in bucati mai mici si le-am rulat,cam de grosimea unui deget (subtire..hahaha) ,pe planseta presarata cu faina.
Le-am taiat in bucati cam de 4-5cm. iar cu spatele unei furculite,dat prin faina,am apasat(nu tare) pe fiecare.
Se fierb in apa clocotita cu sare 4-5min. si se pun intr-un vas cu apa rece.
Se scurg si apoi se pun intru-un vas ,care merge la cuptor.
Eu am facut un sos din: carne tocata+suc de rosii mai gros+amestec de legume mexican+oregano+busuioc.
Eram in criza de timp si nu am mai stat sa curat legume proaspete. ..asa ca, am scos din congelator o punga de legume si gata…aveam si legume !!
Punem sosul obtinut peste paste, presaram cascaval ras si se servesc. Eu le-am pus putin la cuptor sa se gratineze.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu