website translation

15 martie 2008

MACROU LA CUPTOR CU LEGUME

Ingrediente:


1kg. macrou ( se poate folosi si alt fel de peste ),

2 morcovi,

300g. telina radacina,

3 cepe,

1pahar vin alb(200ml),

piper boabe,foi dafin,

2-3 linguri ulei,

2-3 linguri bulion,

lamaie ,

verdeata, condimente pentru peste.


Preparare:


Pestele se curata ,se spala,si se sareaza si se condimenteaza cu o ora inainte de preparare.


Ceapa taiata fideluta ,morcovul taiat rondele,telina rasa pe razatoarea mare se calesc ,se adauga bulionul,vinul,piperul ,foile de dafin si zeama de la o jumatate de lamaie.Se fierb toate cam 10 min la foc mic.


Legumele astfel calite rastoarna intr-o tava, se aseaza pestele deasupra si se da la cuptor timp de 30 min la foc potrivit.


Se serveste cald presarat cu patrunjel si rondele de lamaie.

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. FOARTE BUNA RETETA DE PESTE!!!
    AM FACUTO DE 4 ORI PINA ACUM SI CU SIGURANTA O VOI MAI REPETA

    RăspundețiȘtergere

 
website translation
website translation