Ingrediente:
1kg. macrou ( se poate folosi si alt fel de peste ),
2 morcovi,
300g. telina radacina,
3 cepe,
1pahar vin alb(200ml),
piper boabe,foi dafin,
2-3 linguri ulei,
2-3 linguri bulion,
lamaie ,
verdeata, condimente pentru peste.
Preparare:
Pestele se curata ,se spala,si se sareaza si se condimenteaza cu o ora inainte de preparare.
Ceapa taiata fideluta ,morcovul taiat rondele,telina rasa pe razatoarea mare se calesc ,se adauga bulionul,vinul,piperul ,foile de dafin si zeama de la o jumatate de lamaie.Se fierb toate cam 10 min la foc mic.
Legumele astfel calite rastoarna intr-o tava, se aseaza pestele deasupra si se da la cuptor timp de 30 min la foc potrivit.
Se serveste cald presarat cu patrunjel si rondele de lamaie.




...acordat de CRISTINA, NICOLINA SI NICOLETA
...acordat de CRISTINA










Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
RăspundețiȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
RăspundețiȘtergereFOARTE BUNA RETETA DE PESTE!!!
RăspundețiȘtergereAM FACUTO DE 4 ORI PINA ACUM SI CU SIGURANTA O VOI MAI REPETA