Ingrediente:
1kg. macrou ( se poate folosi si alt fel de peste ),
2 morcovi,
300g. telina radacina,
3 cepe,
1pahar vin alb(200ml),
piper boabe,foi dafin,
2-3 linguri ulei,
2-3 linguri bulion,
lamaie ,
verdeata, condimente pentru peste.
Preparare:
Pestele se curata ,se spala,si se sareaza si se condimenteaza cu o ora inainte de preparare.
Ceapa taiata fideluta ,morcovul taiat rondele,telina rasa pe razatoarea mare se calesc ,se adauga bulionul,vinul,piperul ,foile de dafin si zeama de la o jumatate de lamaie.Se fierb toate cam 10 min la foc mic.
Legumele astfel calite rastoarna intr-o tava, se aseaza pestele deasupra si se da la cuptor timp de 30 min la foc potrivit.
Se serveste cald presarat cu patrunjel si rondele de lamaie.
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
RăspundețiȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
RăspundețiȘtergereFOARTE BUNA RETETA DE PESTE!!!
RăspundețiȘtergereAM FACUTO DE 4 ORI PINA ACUM SI CU SIGURANTA O VOI MAI REPETA