Ingrediente:
un salau proaspat ( al meu a fost de aproximativ 2kg.),
4-5 morcovi,
5 cartofi (eu am pus mai multi),
1 telina mica(150g),
2 albituri (eu am pus un pastarnac si un patrunjel),
1 ceapa,
2-3 catei de usturoi,
150ml vin alb,
50ml ulei,
condimente pentru peste,
sare,piper,,
lamaie,patrunjel .
Preparare:
Curatam pestele,il spalam si il scurgem bine(stergem) de apa,apoi il saram,piperam si condimentam ,acoperim cu o folie si dam la rece cel putin 30min.
Curatam legumele .Scoatem pestele de la rece,il asezam intr-o tava,punem legumele,vinul ,uleiul si 400ml apa.
Acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la cuptor cu foc mic ,pentru 40-50min.,ultimile 10min. luam folia si lasam sa se rumeneasca putin .
Se serveste cu maioneza de usturoi si lamaie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu