Ingrediente:
800gr.conopida fiarta,
250gr. orez fiert,
100gr cascaval razuit,
2-3 carnati taiati felii,
100gr. smantana,
2 linguri ulei,
2 linguri pesmet ,
1 ou (puteti pune mai multe),
sare, piper,maghiran, oregan,
Preparare:
Intr-o tigaie de teflon prajim putin carnatii (2-3min.).Se poate si fara a fi prajiti…dar mie mi-au placut mai mult asa…putin “parpaliti”.
Amestecam intr-un castron, smantana ,oul, sare piper si
condimentele. Omogenizam bine.
Luam un vas , care merge la cuptor, il ungem si tapetam cu pesmet.
Punem orezul si il intindem bine, pe toata suprafata vasului. Asezam si carnatii, apoi conopida, turnam sosul de smantana iar la sfarsit punem si cascavalul ras.
Dam la cuptor pentru 20-25mim.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu