website translation

17 aprilie 2008

PRIETENIE - Premiul Foca L Pride 2008



Ieri am avut dovada unei adevarate PRIETENII !!

Deschizand blogul, am vazut un mesaj de la Cristina in care imi spunea " treci pe la mine (pe blog) ca ai de ridicat un mic cadou"...bineinteles ca am dat curs invitatiei si aici am avut o adevarata surpriza placuta si in acelasi timp neasteptata.
Primisem un PREMIU - Pentru cea mai buna prietena !!- iar trofeul a fost mica foca.
Semnificatia si explicatiile le gasiti AICI

Gestul , cuvintele si gandurile frumoase , adresate mie cat si familiei mele, m-au emotionat profund...in coltul ochilor am avut lacrimi de fericire...ramasesem fara cuvinte...

Prietenia noastra a pornit de la baza unui munte,.... numit Prietenie !!
Am inceput sa urcam impreuna putin cate putin...fiecare zi era inca o "treapta" urcata... frumusetea muntelui ne era dezvaluita in fiecare zi (bucuriile, tristetile si fericire de a ne descoperi si cunoaste tot mai bine, pe parcursul timpului )... si asa putin cate putin am ajuns pe pisc, sus pe varful muntelui. Acolo am descoperit un lucru extraordinar : PRIETENIA ADEVARATA !!

Frumusetea muntelui este ascunsa celui care o cauta , pornind de la varf (pisc), ...presupunand ca intr-un fel sau altul a reusit sa ajunga direct acolo...farmecul poienilor si potecilor se dezvaluie pas cu pas !!

Cristina - este o PRIETENA ADEVARATA !!...si ma simt mandra si fericita ca este prietena mea !!

Multumesc mult de tot ,pentru cuvintele calde si gestul tau , aceleasi urari sincere si venite din inima , ti le adresez atat tie, cat si familiei tale !!
Prea multe cuvinte nu-si au rostul aici, prietenia noastra nu poate fi evaluata in nici o bogatie...EA este valoroasa prin insasi continutul EI ...

Nu merge inaintea mea...pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma...
Nu merge in urma mea...pentru ca s-ar putea sa nu te pot ghida...
Mergi alaturi de mine si fi prietena mea mereu !!!

4 comentarii:

  1. Mona iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase ... Nu credeam ca in lumea virtuala (in care am avut ocazia sa cunosc si ipocrizie) sa pot avea norocul de a cunoaste o prietena atit de buna ca tine.. o adevarata prietena ..
    Sunt foarte fericita !!

    RăspundețiȘtergere
  2. ps
    mai treci pe la mine ca mai am ceva pentru tine .. e saptamina premiilor :-))

    RăspundețiȘtergere
  3. edith, multumesc :)..a fost o surpriza foarte frumoasa, de care m-am bucurat mult :)

    RăspundețiȘtergere

 
website translation
website translation