website translation

16 martie 2008

PRAJITURA CU MERE SI CAFEA














Ingrediente:

250ml cafea preparata mai slabuta,

6 linguri de zahar,

8 linguri de faina,

3-4 linguri margarina topita,

1/2 cana stafide,

1 cana mere(decojite) taiate cubulete ,

1 plic praf de copt,

esenta rom,vanilie, zahar farin ,zahar vanilat.


Preparare:


Se amesteca intr-un vas: faina , zaharul, cafeaua si praful de copt, pana se omogenizeaza. Apoi se adauga si margarina topita,trebuie sa arate ca o compozitie de chec.


Se unge o tava cu ulei, se tapeteaza cu faina si se toarna aluatul, se aseaza merele si stafidele ,distribuindu-se uniform pe toata suprafata.


Se da la cuptor pentru 20-25 min.


Se lasa sa se raceasca bine in tava apoi se pudreaza cu zahar farin amestecat cu zahar vanilat.


Este o prajitura simpla si care se face rapid!

Un comentariu:

 
website translation
website translation