website translation

16 martie 2008

CARTOFI CU LEGUME, CRENVURSTI SI SMANTANA
















Ingrediente:

700gr. cartofi fierti si taiati rondele,

100gr. mazare din conserva ,

100gr.smantana,

50gr. maioneza,

1 morcov taiat cuburi,

4 buc.crenvursti,

1 ou ,

1 lingura ulei,

1 lingura pesmet,

sare, piper,

maghiran,oregan.


Preparare:


Intr-o tigaie punem uleiul,adugam mazarea, morcovi si lasam pe foc 3-4 min., apoi adaugam si crenvursti, mai calim inca 2-3 min.


Separat intr-un vas amestecam oul, smantana , maioneza, mirodeniile, sare si piper.


Ungem si tapetam cu pesmet un vas care merge la cuptor.

Asezam un strat de cartofi, apoi amestecul de legume si crenvursti, jumatate din sosul de smantana, din nou cartofi si la sfarsit turnam sosul ramas .


Preparatul se da la cuptor pentru 30-35 min.

Eu am pus si cascaval ras, cu 10min.inainte de a fi gata. Am servit cu salata de rosii.


Se poate servi ca fel unic de mancare insotit de o salata de rosii si castraveti, sau poate fi un aperitiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
website translation
website translation