website translation

4 februarie 2009

RULADA CU CARNE TOCATA, CABANOS SI CASCAVAL









Ingrediente :


Foaie Aluat:

200g faina,

1 ou,

Sare.


Umplutura:

300g carne tocata(porc, vita,pui sau amestec),

1ceapa taiata marunt,

1 lingura bulion,

patrunjel taiat marunt

cimbru,

ulei,

un carnat subtire (cabanos),

6 felii de cascaval,

2-3 linguri branza rasa ,

oregano,

sare, piper.


Preparare:


Punem faina si oul intr-un vas si framantam un aluat ca pentru taitei/paste.


Intr-o tigaie calim ceapa in 2 linguri de ulei, adaugam carnea , cateva linguri de supa sau apa, acoperim si gatim 10min. Descoperim si adaugam, bulionul, cimbrul , mai lasam pe foc cateva minute. Potrivim de sare si piper, apoi lasam sa se raceasca.


Pe suprafata presarata cu faina, intindem o foie subtire, asezam feliile de cascaval,repartizam uniform umplutura de carne, punem la un capat carnatul (cabanosul), si rulam cu atentie.


Tapetam o tava, asezam rulada, ungem cu ou batut , apoi presaram branza rasa(cascaval) si oregano.

Dam la cuptor , pana se rumeneste frumos pe deasupra, 30-35min. la foc potrivit (180*C).


Este un aperitiv delicios, dar poate fi si un fel principal de mancare , insotit de o garnitura de legume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
website translation
website translation