Ingrediente:
2-3 pulpe de pui
50ml vin alb
150ml. supa de legume
2-3 linguri ulei
1 lingura de unt
3 linguri de pesmet
1 catel de usturoi pisat
3-4 felii de cascaval ( eu am folosit cascaval feliat in folie)
ghimbir ras
sare, piper
Garnitura:
3-4 cartofi taiati cuburi
2 morcovi taiati rondele
1 lingura de ulei
50ml. apa
sare , piper si putin coriandru macinat.
Preparare:
Pulpele se condimenteaza ,se pun intr-o tava ,se adauga 2 liguri de ulei , vinul si supa.
Acoperim cu folie alimentara , si dam la cuptor pentru 20-25min.
Din pesmet, unt, usturoi, ghimbir ras, verdeata, uleiul ramas, sare si piper ,se face o pasta omogena.
Cand pulpele sunt gata, se pune peste ele pasta de pesmet, apoi feliile de cascaval, si se mai dau la cuptor pentru 5-10min.
Garnitura:
Cartofi taiati cubulete, morcovii rondele se inabuse intr-o tigaie cu o lingura de ulei si apa. Punem capacul si lasam la foc mic 15-20min. Daca nu sunt fierte, mai adugam apa.
Se serveste o portie de friptura , alaturi de cartofi si morcovi si pe deasupra punem putin sos din tava in care s-au facut pulpele.
Presaram piper si coriandru macinat .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu