Ingrediente:
4oua
200g. faina,
150g. zahar,
200ml. iaurt,
100g ciocolata (eu am folosit amaruie)
150g unt sau margarina,
1 plic praf de copt,
esenta de rom.
Preparare:
Topim untul si ciocolata si lasam sa se raceasca.
Intr-un vas batem (mixam) spuma ouale cu zaharul,adaugam untul , ciocolata topita, si iaurtul.
Amestecam faina cu praful de copt, si le punem in amestecul de oua si ciocolata.Omogenizam bine compozitia.
Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam aluatul .
Dam la cuptor, cu focul potrivit, pentru 35-40min.
Lasam sa se raceasca si portionam dupa dorinta.
Intr-un timp relativ scurt, veti avea o prajitura excelenta, cu un gust minunat de ciocolata...si ce este cel mai important- se face ff usor.
13 septembrie 2008
PRAJITURA CU CIOCOLATA SI IAURT
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ce usor de facut si atit de ciocolatoasa !!
RăspundețiȘtergeredaaaa, ciocolatoasa rau..buuuna..si ff repejor a disparut...
RăspundețiȘtergereEu sunt fan ciocolata si praji asta arata de nu se poate.
RăspundețiȘtergereBuna!Nu prea am inteles lista de ingrediente : dupa 200 gr faina , e trecut 150 gr.faina (?) cred ca e vorba de zahar, 150 gr.? Vreau sa o fac neaparat.Tava ce dimensiuni are? Eu pun mereu in tava prea mare si nu mai cresc.
RăspundețiȘtergerebuna leoflori..multumesc de vizita !!
RăspundețiȘtergereai perfecta dreptate, sunt 150g zahar...ai intuit bine !!...am modificat si eu acum in reteta..
tava in care am facut aceasta prajitura are urmatoarele dimensiuni 30/24..
te astept cu impresii , daca o sa faci prajiturica...
te pup si iti multumesc inca odata :)
Multumesc pt.raspuns,Mona.
RăspundețiȘtergereO sa o fac in weekend.Revin cu rezultatul.Merci!