website translation

1 noiembrie 2008

FURSECURI CU NUCA DE COCOS SI FULGI DE CIOCOLAT




















Ingrediente:


200g unt sau margarina,

150g zahar,

2 oua,

350g faina,

50g nuca cocos

50g fulgi de ciocolata sau cioclata menaj taiata marunt,

½ plic praf de copt,

1 lingurita bicarbonat,

esente de vanilie sau rom- eu am pus rom.


Preparare :


Intr-un vas batem /mixam spuma untul cu zaharul, aduagam si ouale.


Amestecam faina cu praful de copt si bicarbonatul.

Punem acest amestec peste compozitia de oua, batem in continuare foarte bine.

Adaugam nuca de cocos si fulgi de ciocolata(sau ciocolata taiata marunt).Trebuie sa fie o compozitie care sa poata fi luata cu lingurita.


Tapetam o tava cu hartie de copt si punem cate o lingurita din aluat, cu distanta intre ele.


Dam la cuptorul incalzit in prealabil, la foc potrivit (180*C), pentru 15-20min.


Aceste fursecuri sunt deosebit de fragede, se pot pastra mai mult timp in cutii de tabla inchise ermetic.

Sunt foarte bune cu o ceasca de cafea sau ceai.

2 comentarii:

  1. Bine te-am regasit!
    In plus si cu o reteta foarte buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Irina !...si da, ai perfecta dreptate !...este o reteta de fursecuri care se fac repede si pot fi consumate mai mult timp..ele se pastreaza la fel de bine si cateva zile..
    te pup :)

    RăspundețiȘtergere

 
website translation
website translation