2-3 pulpe sau piept de pui
500g. cartofi taiati sferturi,
4-5 frunze de salvie proaspete ,sau 2 lingurite salvie uscata,
4-5 catei de usturoi taiati marunt,
200ml. supa de pui sau legume,
3 rosii proaspete, curatate de pietita si taiate marunt,
2 linguri de bulion,
3 linguri ulei de masline,
patrunjel taiat marunt,
sare, piper.
Preparare:
Intr-o tigaie (sau cratita) mai mare, incalzim uleiul si la foc mic calim salvia si usturoiul, 2min. Marim flacara si adaugam si carnea de pui si gatim 4-5 min., pana cand carnea se rumeneste putin. Scoatem carnea si o punem deoparte.
In aceiasi tigaie(cratita), calim/prajim cartofii cateva min., adaugam si bucatile de carne, apoi bulionul subtiat/diluat cu supa de pui(legume). Potrivim de sare si piper.
Descoperim si adaugam rosiile taiate marunt si mai gatim inca 10min.
Presaram la sfarsit patrunjelul taiat marunt.
Se poate servi cu diferite salate sau acrituri.
Este o mancare cu o aroma deosebita, si se face si repede.
Ce foame mi s-a facut vazand bunataturile astea! As manca un picutel :-)
RăspundețiȘtergere