website translation

30 mai 2008

PREMIUL MEME


PREMIUL MEME

Din nou Cristina , mi-a facut o imensa bucurie- aceea de a-mi acorda un alt premiu care se numeste – MEME-..iti multumesc din suflet, pentru onoarea acordata..
In acelasi timp , aceeasi fericire am avut-o si cand am primit acelasi premiu si de la Nico si Moni, carora nu am cuvinte sa le multumesc..
In fata tuturor ma plec cu respect , am o mare admiratie pentru ele..sunt persoane minunate care au un suflet MARE...va iubesc si va imbratisez cu drag..

Regulamentul:
1. trebuie sa introducem banner-ul, codul il gasiti aici - http://www.gianlucapistore.com/2008/05/meme-revolution.html
2. trebuie sa scriem link-ul blog-ului care ne-a trimis premiul.
3. trebuie sa link-am alte 6 blog-uri (pot fi si mai putine..ramane la alegerea voastra ) care merita acest premiu, daca este posibil sa explicam motivul. Un blog ,poate primi acest premiu de mai multe ori.
4. cine primeste premiul, trebuie sa-si afiseze banner-ul ( ce reprezinta o cupa) pe prima pagina, ca sa-l poata vedea toti vizitatorii.

Doresc ca acest premiu sa-l ofer si eu lui Cristina, Nicoleta, Melianda, Laura Adamache, Mihaela, Irina, Marcela si Paradis.. ale caror bloguri le vizitez mai des si din care ma inspir uneori....sunt mult mai multe fete care merita acest premiu, pe care le stimez pentru ceea ce fac..dar este foarte greu sa alegi ....

12 comentarii:

  1. Mona, iti multumesc mult pentru premiu! Ce surpriza...am inceput saptamana cu premiul de la Cristina si o termin, cu premiul de la tine. Pupici! si ne mai auzim...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nico, nu ai pentru ce sa-mi multumesti...esti o persoana deosebita pe care eu o apreciez mult...

    vezi, daca esti cuminte ,primesti numai premii !!

    pupice:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mona multumesc din suflet pentru premiu, chiar e o surpriza placuta sa primesc doua premii intr-o saptamana, te apreciez mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. Meli, vezi ce-ti aduce daca 1 IUNIE daca esti "copil" cuminte..ma bucur ca ti-am facut o bucurie...pupice :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc si eu din suflet pentru premiul acordat.Te pupicesc si eu,si sper sa-mi fac timp sa enter mai des pe computer.Multumesc Mona.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc frumos pentru premiu si pentru cuvintele frumoase ! Iti doresc numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  7. Mona multumesc muult de tot ..
    pupice multe si week end placut
    ps
    bine ca iti merge netul ca ramineam nepremiata hahaha

    RăspundețiȘtergere
  8. Paradis, la ce bunatati faci tu , meriti acest premiu !!
    te astept sa-ti faci timp si sa mai vorbim...pupice

    RăspundețiȘtergere
  9. Irina,cuvintele si gandurile mele catre tine sunt foarte reale...imi place mult sa-ti citesc fiecare povestioara ,spusa la prezentarea unei retete..si eu iti doresc numai bine...pupice :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Cris, macar atata lucru sa fac si eu ...sa-ti acord un premiu binemeritat !!..a stiut "el" netul" de ce trebuie sa mearga(functioneze)..doar este sfarsit de an scolar, si toti care au invatat(in speta-BUCATARIT-) bine primesc premii...nu-i asa ca ma dreptate ???!!!

    va dorim si noi, acum de Ziua Nationala a Italiei ,multe bucurii !!
    pupiceeeee

    RăspundețiȘtergere
  11. mona iti multumesc pentru premiu,chiar daca mai tarziu din cauza mutatului si a netului.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mihaela, ce vizita neasteptata !!..nu este nici o problema, bine ca suntei sanatosi cu toti si ati terminat cu mutatul...pentru ca esti o gospodina minunata, acest premiu vine sa confirme cele spuse mai sus..pupice :)

    RăspundețiȘtergere

 
website translation
website translation