website translation

11 martie 2009

PIZZA CHIPS - DE POST













INGREDIENTE :


200g faina,

100g pesmet,

1 lingura pasta de rosii ,

2 linguri Ketchup,

100g apa minerala,

4 linguri ulei,

1 lingurita oregano,

1 varf de cutit bicarbonat,

sare, piper.


PREPARARE :


Se amesteca intr-un bol, pasta de rosii, ketchup-ul, oregano, apa minerala, uleiul, sare si piper.


Amestecam faina , pesmetul si bicarbonatul, turnam compozitia de rosii si incepem sa framantam. Daca compozitia este prea tare, mai adaugam apa, iar daca este prea moale, adaugam faina.Trebuie sa rezulte un aluat neted, bun de intins. Acoperim cu folie alimentara si lasam sa stea 30min.


Intindem o foaie nu foarte subtire, de 2-3 mm, si taiem cu rotita zimtata diferite forme..sau se pot face si cu formele de fursecuri..

Tapetam o tava cu hartie de copt si punem chipsuri-le .

Dam la cuptor, 15 -20min. la foc potrivit (180*).


Sunt tare bune de rontait..chiar si a doua zi au fost excelente..Se pot face diferite combinatii..

9 comentarii:

  1. Draga Mona, mai aveam putin sa ma supar pe tine pentru ca tot incercam sa intru pe blog la tine si nu reuseam. Am computer nou si am folosit alt internet site care nu-mi ofera aceleasi programe ca cel vechi. Acum am reusit sa intru prin programul vechi si a mers. Deci mi-a trecut supararea crezind ca poate m-ai blocat...
    Imi plac modificarile pe care le-ai facut aici cu acest backround silk...plus preparatele tale. Mai vin in vizita curind, desi cam complicat sa schimb mereu programul, dar asta e. Numai bine,Pa pa, Nina

    RăspundețiȘtergere
  2. pizza cu iaurt arata buna si usor de preparat.m-am apucat sa o fac si este la cuptor.dar am avut o dilema mare la blat.ptr ca nu am respectat tocmai cantitatile,nu mai stiam cum trebuie sa iasa mai curgator?mai moale decit o coca normala?ca in fotografii vedeam odata curgator si odata parca taricel.immmmmmm,este la cuptor.acum sa vedem ce-mi iese.pup si felicitari ptr blogul tau.esti o gospodina de clasa 1.pup. mary din new york

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Mary, bine ai venit!!
    ..ma bucur mult ca-ti place blogul meu si mai ales iti multumesc pentru cuvintele si aprecierile tale la adresa mea..sper sa nu te dezamagesc nici in continuare..
    ..te mai astept si alta data.
    te pup :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, trimite-mi te rog un mail deoarece vreau sa iti propun ceva,
    Mersic
    Adrian

    office@gatesteinteligent.ro

    RăspundețiȘtergere
  5. esti varza ,bine ca ai blog!

    RăspundețiȘtergere
  6. vai ce bine arata!!!! Esti tare priceputa!
    Intra daca vrei si pe blogul meu, poate vezi ceva ce-ti place...desi nu ma pot compara cu tine..

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

    Toate cele bune,

    Vincent
    Petitchef

    RăspundețiȘtergere
  8. Mona, tot caut un contact-form pe site si nu reusesc. Imi trimiti te rog un email, ca vreau sa iti propun ceva. Thnx. T. netpizza1@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

 
website translation
website translation