website translation

8 ianuarie 2009

RETETA PENTRU NOUL AN


Va propun cu drag o reteta, pe care trebuie sa-ncercam s-o preparam pe tot parcursul anului...si de ce nu !!...sa fie o reteta pentru Viata- ea este unica !!! ... trebuie sa stim, s-o pretuim asa cum se cuvine...

INGREDIENTE ::::::::::::::::::::::::::::::::

Se iau douasprezece luni, se curata bine de amaraciune, stress, mandrie, invidie, egoism, formalism si frica. Se imparte fiecare luna in 28-31 de zile, pentru ca provizia sa ajunga exact un an.

Se cantareste munca si linistea, adaugandu-se chibzuinta si harul.
Se cerne cu abilitate, iubire si vointa, intelepciune, ingaduinta, frecandu-se cu sinceritate, tandrete, gratie si alint.

Se uneste rabdarea cu bunavointa, muzica si buna dispozitie.
Se impatureste cu intelegere si speranta, se pudreaza cu sacrificii, se presara vraja, daruire si receptivitate.

Se acopera cu amabilitate, gingasie si mult bun simt. Se indulceste cu multa toleranta, optimism, veselie si umor.
Se aromeaza cu blandete, bunatate, concesii si acuratete sufleteasca.

Tapetata cu afectivitate si pretuire, se coace la caldura inimii, cu dragoste din belsug.

Se flambeaza cu puritate, stima si respect.

Preparatul se serveste zilnic, cu buchete de fericire, ornat cu surprize, invelit in invioratoarea si inepuizabila credinta in Dumnezeu!

Pofta buna!

3 comentarii:

  1. Pofta buna si tie!
    Un an nou bun si fericit!

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc mult Irina...reteta aceasta trebuie facuta/preparata in fiecare zi !!
    ..deasemenea si tie iti doresc un An nou plin de realizari si multe bucurii..

    RăspundețiȘtergere
  3. Hihi! Draguta reteta! Un 2009 fericit!

    RăspundețiȘtergere

 
website translation
website translation