website translation

21 decembrie 2008

SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI !!!





CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI !!


SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI !!


Cred ca fiecare adult poarta in suflet sarbatorile din anii copilariei. Gandul ca vine Craciunul ma umple de euforie, deoarece este sarbatoarea pe care o iubesc cel mai mult si pe care o astept cu mare nerabdare.


Nastere Domnului este cea mai mare minune a lumii, iar pe de alta parte, nici un anotimp nu deschide atatea ferestre catre trecut precum iarna, de aceea suntem intr-o stare de spirit deosebita in aceasta perioada.


Ne pregatim cu totii sa intampinam aceasta sarbatoare divina primenindu-ne trupeste si sufleteste, asezand un spatiu de pace si liniste in jurul nostru. Timpul cu aripi de inger, zboara pe langa noi foarte repede. Uiti de toate, devii mai bun, mai bland, mai frumos.


Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an!


Fie ca minunea Nasterii Domnului sa ne gaseasca mai buni, mai blanzi si mai frumosi, iar eu va urez la ceas de sarbatoare sanatate, fericire si numai bucurii, va doresc sa aveti parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa va bucurati si sa
asteptati anul ce vine.

CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI !!!

Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese , An Nou fericit si un sincer si calduros LA MULTI ANI !!!

12 comentarii:

  1. Sarbatori fericite, un Craciun imbelsugat si magic, alaturi de cei dragi, multa sanatate si un An Nou plin de bucurii !!!
    LA MULTI ANI !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Craciun feriti! cu multa sanatate si belsug in casa. Vacanta placuta cu mult relax si belsug pe masa :-) Pupice si o sa te sun ( pe 24)
    La multi ani!
    C&F

    RăspundețiȘtergere
  3. Mona, multumesc pentru vizita si urarile calde, frumoase si sincere.
    La fel iti doresc si eu, cu multa sanatate, fericire si impliniri.
    La Multi Ani!
    Cu drag, Nina

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Mona,
    Am venit sa iti urez un Craciun fericit, cu liniste si muulte bucurii! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa-si reverse harul asupra ta si a celor dragi, sa-ti aduca linistea inimii si a mintii si sa-ti sporeasca sanatatea si belsugul, sa-ti implineasca gandurile si sperantele LA MULTI ANI si Craciun fericit. Pupici dulci de la Moni.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sărbători fericite și un an nou cât mai bun!
    La mulți ani!

    RăspundețiȘtergere
  7. multumesc pentru urari.ti le intorc inzecit!sanatate si fericire.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sarbatori Fericite si un Craciun minunat!

    RăspundețiȘtergere
  9. REŢETĂ DE CRĂCIUN

    Se ia binecuvântare
    Se adaugă un strop de soare
    Şi o pulbere de stele
    Se amestecă-ntre ele
    Se mai pune bunătate
    Şi iertare de păcate
    Iar IUBIRE?
    Cât cuprinde.
    Şi de la Isus Hristos
    S-aveţi un Crăciun frumos!

    Iti urez sarbatori minunate si un AN Nou generos, cu prieteni de incredere si impliniri pe masura viselor.La multi ani si Craciun Fericit

    RăspundețiȘtergere
  10. iti doresc din toata inima un Craciun fericit plin de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sarbatori de iarna cat mai frumoase si un Craciun fericit!

    RăspundețiȘtergere

 
website translation
website translation